• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 315613
Patagonia

Down Sweater Jacket M's

fire w/fire XL
Outlet

2 355,-

1 på nettlager
Farge: fire w/fire
Velg størrelse
Størrelseguide
Klassisk og allsidig dunjakke fra Patagonia
Lett, vindtett, laget av resirkulerte materialer og dun sertifisert av NSF International er dette jakka som både holder deg og samvittigheten din varm på kalde dager. Klassisk passform som passer like godt i byen som på tur i skog og fjell. bluesign® godkjente materialer, ytterstoff behandlet med DWR (Durable Water Repellent).
  • 100% resirkulert polyester ripstop ytterstoff
  • 800-fill-power Advanced Global Traceable Down
  • Elastiske ermer holder varmen inne i jakka
  • Vislon®glidelås med en intern stormklaff
  • To eksterne lommer ved hoftene som fungerer som håndvarmere
  • Innerlomme med glidelås fungerer som pakklomme og har liten løkke for å klippe inn karabiner for enkel transport
  • Justerbar hem, tilgang via håndlommene
  • bluesign® godkjent
Vekt - 371 g
Materiale:
  • Skall: 1.4-oz 20x30-denier 100% resirkulert polyester ripstop med en DWR (durable water repellent) finish
  • Foring: 1.4-oz 20-denier 100% resirkulert polyester ripstop med DWR finish
  • Isolering: 800-fill-power Advanced Global Traceable Down (goose down certified by NSF International to help ensure the birds that supply it are not force-fed or live-plucked)
Sesong: v 2021 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Fritid, Sportsklatring, Topptur, Tur
Størrelse Bryst Midje Arm
XS 86,5-89 71 81,5
S 89-94 73,5-76 84
M 96,5-101,5 78,5-84 86,5
L 106,5-112 86,5-91,5 89
XL 117-122 96,5-101,5 91,5


Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager