1401294 1401294 1401294

Patagonia L/S Lightweight Fjord Flannel

grange: new navy L

Varenr: 327746
Fargegrange: new navy
Patagonia L/S Lightweight Fjord Flannel grange: new navy L
grange: new navy
Størrelse
L
1 199,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Slitesterk og lett flannelskjorte laget av økologisk bomull
  • Tradisjonell knappelukking
  • Brystlomme med knappelukking
  • Myk mot huden
  • Regular fit
  • Materiale: 4.7-oz 100% økologisk bomull flannel twill weave
Vekt - 318 g
 
Patagonia har siden 1996 kun brukt økologisk bomull i sine bomullsplagg. Fra sommer 2020 tar de steget videre over til regenerativt jordbruk hos sine bomullsleverandører - en måte å dyrke jorden på som gjenoppretter sunt jordsmonn, bidrar til artsmangfold, fanger karbon og bidrar til å reversere klimakrisen. Måklet er å kun bruke økologisk bomull som er dyrket på denne måten
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser