1076980

Patagonia Galvanized Pant W's

black XL

Varenr: 289868
Fargeblack
Patagonia Galvanized Pant W's
classic navy
Patagonia Galvanized Pant W's
black
Størrelse
L
2 449,-Kampanjepris
3 499,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Ubegrenset bevegelse og beskyttelse! 100% resirkulert.
Patagonia Galvanized buksene gir god beskyttelse og en utrolig bevegelsesfrihet. Patagonia har tatt resirkulering et steg videre og tilbyr nå 100% resirkulert materiale i sine mest tekniske plagg. I Galvanized er det brukt et 3-lags H2No® stoff som består av 88% polyester og 12% spandex. Dette har fått en DWR impregnering som gir god vannavstøting.
To store lårlommer med vanntett glidelås gir god og trygg oppbevaring, lommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatresele.
En lav BIB holder seg over klatreselen, holdt oppe av justerbare og avtagbare bukseseler om det er behov. Buksen har ventilering som også fungerer som drop-seat.
Patagonia Galvanized har en smal nedre legg som er laget spesielt for isklatresko og fjellsko, ultrasmal mansjett med shock-cord justering.
Fair Trade Certified™
  • H2No® Performance Standard shell: 3-layer, 4.4-oz 50-denier 88% polyester (100% recycled)/12% spandex
  • Impregnering med DWR-finish (Durable Water Repellent) hjelper vanndråper bort fra tekstiloverflaten
  • Drop-seat konstruksjon
  • To store lårlommer plassert med tanke på å ikke komme i konflikt med klatresele
  • Smale legger og ultratynn mansjett for å redusere stoff rundt sko
Vekt - 258 g

Hvem passer denne for?

Galvanized Pnt passer for deg som ønsker en dedikert klatre/tinderanglingsbukse.
Størrelse Midje Innside lår
XS 65-67 79
S 70-72 81
M 75-77 81
L 81-85 81
XL 90-95 81


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser