• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 363600
Osprey

Arcane WP Duffel 65

mamba black
Outlet

1 699,-

2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: mamba black
Arcane WP Duffel 65 er laget for både jobb og reise, og er en ideell følgesvenn med vanntett teknologi (IPX6) og bærekraftige, resirkulerte, bluesign®-godkjente stoffer.
  • 65 liter
  • Behagelig å bære
  • Vanntett
Vekt - 0.9 kg
  • STOFF BLUESIGN®-GODKJENT 420D RESIRKULERT NYLON, TPU-BELAGT
  • Mål(CM):72H 38W 29D
Alder og kjønn: Herre
Bærekraft: Miljøvennlig produksjon, Resirkulert
Sekketype: Sekker med PC-lomme
Volum: 11-25 liter
Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager