1189534

Osprey Arcane Laptop Sleeve 15

haybale green

Varenr: 303832
Fargehaybale green
Flott og stilig PC-mappe
Osprey Arcane Laptop Sleeve 15 stonewash black
349,-
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Stilfull hverdagssekk for den aktive
Arcane Laptop Sleeve 15 er en enkel og stilren PC-mappe som fint beskytter PCen din mot skader og riper når du er ute og reiser. PC-mappen er også produsert med 100% resirkulert nylon og passer PCer opp til 15 tommer. Arcane Laptop Sleeve 15 kommer også med en utvendig lomme hvor du lett kan oppbevare tilleggsutstyr.
  • Håndtak i webbing
  • Horisontale glidelåslommer
  • Utvendig lomme for ekstrautstyr
  • 100% resirkulert nylonstoff
  • PFAS-fri impregnering
Vekt 320g
Maksdimensjoner 28 x 40 x 3 cm
Volum
Hovedstoff 500D Bluesign Polyester


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser