• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 236273
Northern Playground

Zipneck Wool W's

black L

949,-

2 på nettlager
Farge: black
Velg størrelse
Størrelseguide
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
Klassisk skjorte med høy hals
Allsidig og varm. Dette er en fin skjorte som kan brukes til så mangt. Stoffet er en blanding av ull, polyester og elastan, som gir en slitesterk og varm skjorte.
  • Varm
  • Slitesterk
  • Tommelhull
  • Rekker godt ned på livet og ryggen for å holde seg på plass selv under høy aktivitet
  • Ekstra lang glidelås for maksimal ventilasjon
  • Materiale: 73% merinoull 18,5 mikron, 24% polyester og 3% Elastane
Northern Playground har fokus på miljøet. Dette er det de gjør i dag:

1) Vi produserer i nærheten av markedet (Litauen) for å redusere frakt.
2) For fleece- og polyesterprodukter bruker vi resirkulerte tekstiler.
3) Vi bruker ingen plast i innpakning.
4) Vi setter ikke en sluttdato på våre produkter. "Fast fashion" bidrar til å slippe ut mye klimagasser. Vi unngår dette ved å lage klær av god kvalitet som varer lenge og har et tidløst design.
5) Vi lager kvalitetsprodukter som er ment å vare lenge.
6) All ulla vi kjøper er mulesing fri og superwash fri.
7) Vi har en kolleksjonen i økologisk ull. Det er veldig mange grunner til å bruke økologiske tekstiler. Les mer her.
8) Vi har begynt å produsere noen varer lokalt på Tøyen i Oslo.
9) Vi jobber politisk for at miljøet skal få en sterkere plass i næringslivet. Vi har blant annet sendt brev til finansministeren og miljøministeren og ønsket oss miljøskatt.
10) Vår viktigste produsent er Utenos i Lithauen. Utenos tar miljøansvaret sitt svært seriøst og er for eksempel en av få produsenter som oppfyller Greenpeace sine strenge krav i sin Detox Campaign
11) Vi prøver å tenke grønt i alt vi gjør. Veldig mange produsenter lager grønne konsepter for å kunne markedsføre seg som grønne. Men det holder ikke å late som.
12) Vi tror på at ærlighet (og åpenhet) varer lengst. Et par ganger i året gir vi våre kunder et ærlig innblikk i bedrifthverdagen. Les våre "Behind the scenes" brev på nettsiden vår
13) Vi samarbeider med utviklingsfondet for å redusere våre Co2-utslipp
Sesong: v 2021 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøvennlig produksjon, Resirkulert
Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager
Northern Playground
Gå til Northern Playground