• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 374386
Norrøna

Falketind Octa JKT W's

indigo night M

2 399,-

2 på nettlager
Farge: indigo night
Velg størrelse
Vindtett og isolerende!
Octa Jacket er en lett isolert jakke med utmerket fukttransport. Jakken er laget for generell fjellferdsel året rundt, og er ekstremt god i kaldt vær med høyt tempo. Jakken er isolert med Octa lining og med resirkulert Pertex ytterstoff som både hodle vind og noe vann ute. Jakken har en god og varm krage og to håndlommer med god plass.
  • Formsydd skritt for økt komfort
  • Lårlomme med glidelås
  • Baklomme
  • Beltefester
  • Full stretch
  • Gode pusteegenskaper
Vekt - 224 g
Sesong: s 2023 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Dun og isolasjon, Vindtett
Bærekraft: Miljøvennlig produksjon, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Topptur, Tur
Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager