MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight

MSR Evo Trail Snowshoe Kit midnight

Varenr: 366821
2 999,-Kampanjepris
3 799,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Komplett løsning!
MSR Evo Snowshoe Kit er fullt av kjekke løsninger og inneholder innovative teknologier. Prisgunstig sett som inneholder Evo Trail trugen, DynaLock Trail staver og ryggsekk. Dette er en perfekt løsning for alle som trenger et grunn oppsett, enten til utleie, leirskoler, folkehøyskole og lignende. Inneholder det man trenger for å komme seg i skogen på vinterstid.

Evo Trail trugen er fin enten man har lunsj med venner og familie i skogen, eller man trenger litt egentid og vil utforske skogen. Rammen er laget av robust plast som er laget for å tåle lave temperaturer. Evo Trail er enkel i bruk og fin for de som er på utkikk etter sin første truge. Paraglide bindingen er veldig enkel i bruk, komfortabel og trygg. Altså et godt valg.

DynaLock stavene er MSR sine mest robuste staver. Stavene har en makslengde på 140cm som holder til de fleste. Staven veier 590 gram, og passer alle som ønsker å bare ut på glatte gåturer, eller bratte trugeturer i skog.

Sekken er 19 liter og har en praktisk toppåpning. Med en liten oppbevaringslomme på innsiden så får du plass til både bilnøkler, telefon og snus! På innsiden av ryggen så kan man dra ut en sitteplate, som kommer veldig godt med når du ikke vil bli gjennombløt.
  • Enkel paraglide biding!
  • Hælløfter for bratt terreng
  • Truge av hardplast
  • Staver: 100-140cm
  • Sekk: 16L
  • Truge tåler 80kg som de kommer, 109kg med MSR tail

Vekt - Totalvekt: 2,74 kg
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar