1449150 1449150 1449150 1449150 1449150

MSR Remote 2

4-sesongs, ekspedisjon, 3,2 kg, 2-manns

Varenr: 333615
12 499,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Fjellets Land Cruiser
Remote er laget for deg som liker fullblods vinterturer i alle høyder, fra Svalbard i nord, Himalaya i øst eller Patagonia i sør. Om du drømmer om å kunne dra på vinterfjellet uansett værmelding og potensielt ligge å ruge lange dager værfast er Remote ditt trygge hjem. Vi kaller ikke teltet for fjellets Land Cruiser uten grunn. Har du bakgrunn fra Forsvaret kan du kalle det bomberommet. Det er som å ligge i ei lafta tømmerkoie eller en gamme mens vinden uler på utsiden (kanskje ikke bokstavelig, men du skjønner hvor vi vil..). Følelsen av å ligge trygt mens kulingen herjer i fjellet er uslåelig.

Remoteserien har større plass enn alle andre MSR telt da det er laget for fjellbruk der du gjerne ligger lengre perioder på samme sted med påfølgende behov for tumleplass og område for matlaging. Remote 2 har romslig plass til 2 personer. Her er ikke noe lureri for å få lav vekt- og volumtall i brosjyren. Både innerteltet og den romslige vestibylen gir deg god plass til utstyr, tørking og matlaging. Den selvstående geometrien sørger også for et stramt telt som ikke blafrer og bråker i vinden. Det er altså duket for en god natt søvn..

Remote-teltet er oppdatert med luftventiler som kan åpnes og lukkes fra innsiden. Ventilene sørger for bedre ventilasjon i teltet og minimerer kondens. Ventilene er kortsidene av teltet.

  • Målinnertelt: 140Bx221Lx112H cm
  • Enkelt oppsett
  • Robust konstruksjon
  • Oppdatert 2021: lufteventiler
  • To innganger og romslige vestibyler
  • Romslig både inner- og yttertelt
  • Forsterkede bardunpunkter
  • Bardunfestene er reflekterende
Vekt - 3,2 kg
Remote har inngang på hver sin langside. Dette gjør at du har din egen inn/utgang som gjør at du unngår å krype over turfølget ditt på vei ut for å tisse nattestid under stjernene. Åpning på begge sider er også praktisk for lagring av støvler, sekker etc. På solskinnsdager får man også muligheten for full åpning og gjennomlufting. Man kan også velge å bruke det ene ytterteltet (som er større) til inn/utgang, og det andre til matlaging.

Remote oppleves som romslige på grunn av bratte sidevegger, noe som gjør at du kan sitte oppreist i hele teltet, ikke bare i midten som de fleste andre telt. Med en sittestol i kombinasjon med liggeunderlaget er teltet i større grad et komfortabelt oppholdsrom.

Innerteltet har også stor døråpning og mange nettinglommer på innsiden for oppbevaring av krimskrams. Løkkene i taket er for å feste tørkeanordninger eller lanterne.

Teltet har kun stormmatter i vestibylene i hver kortende av teltet, noe som fører til god ventilasjon og mindre kondens. Stormmatter som er gravd ned i snøen på kortsidene sørger for økt stabilitet rent konstruksjonsmessig. Om det er vind og veldig kaldt kan man legge snø også rundt langsidene av ytterteltet for økt isolasjon og mindre gjennomtrekk.

Geometrien på teltet sørger for at både tak og vegger tåler sterk vind og tung snølast.

Bardunfestene har feste på innsiden av ytterteltet slik at det henger sammen med stengene på innsiden. Bardunfestene på ytterduken der det ikke er stenger bak er laminert fast. Dette sørger for ett stramt og vindstabilt telt. Det et er forresten vilt mange bardunfester på Remote. Om du skal bruke alle samtidig (om du er den nervøse typen) må du kjøpe flere plugger.

En av fordelene med selvstående telt er at oppsettet er enkelt: Legg innerteltet ut på bakken og fest hjørnene med snøplugger, ski etc.. Sett deretter stengene i maljene rundt innerteltet. Klipp innerteltet på stengene ved bruk at klipsene, og legg ytterduken på. Ytterduken har fargekodede stangklips for rask oppsett av telt under alle forhold. Pass på å start påsettingen av ytterduken opp mot vinden (den siden av teltet som vender mot vinden) dersom du setter teltet opp i sterk vind.

Teltet leveres med Easton Syclone stenger som er ekstremt lette og sterke samtidig som de er fleksible. Easton (produsenten) har utviklet Syclone stengene sammen med MSR gjennom en 4-årsperiode. Her er det mange ingeniører som har kost seg med å lage det råeste innen menneskelig ingeniørkunst.
Kundeanmeldelser