Mons Royale Yotei LS M's rosin/black S Mons Royale Yotei LS M's rosin/black S Mons Royale Yotei LS M's rosin/black S Mons Royale Yotei LS M's rosin/black S

Mons Royale Yotei LS M's

rosin/black S

Varenr: 370832
Fargerosin/black
Mons Royale Yotei LS M's rosin/black S
rosin/black
Mons Royale Yotei LS M's black/toffee M
black/toffee
Mons Royale Yotei LS M's black S
black
Størrelse
S
M
L
1 099,-
1 på lager (
 • 07B-lager
 • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Myk, kløfri og avslappet mellomlag i merinoull
Myk og kløfri ullgenser i 100% merinoull. Trøya har tommelhull som hjelper med å holde den på plass også under høy aktivitet. Den tekniske ytelsen til merino matchet med kompromissløs stil, kan Yotei bæres alene eller over et underlag. Laget med Merino 200 som er varm, pustende og motstår lukt.
 • Klassik fasong fra Mons Royale, ikke for løs, ikke for trang
 • Tommelhull
 • Flate sømmer
 • Materiale:
 • Merino Single Jersey
 • 100% merinoull 200
Størrelsestabell - herre i centimeter S M L XL
Bryst 95 101 107 113
Midje 81 87 93 99
Hofte 94 100 106 112


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar