Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's rosin motion M Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's rosin motion M Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's rosin motion M

Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's

rosin motion M

Varenr: 335878
Fargerosin motion
Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's oak XL
oak
Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's rosin motion M
rosin motion
Mons Royale Cascade Merino Flex 200 M's black M
black
Størrelse
S
M
L
1 099,-
4 på lager (
  • 37B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Merino undertøy lager for bevegelse
Genser i merinoull med formsydd passform som gir god beskyttelse og varme. Merinoullèn holder deg varm og tørr uansett hvor bratt bakken er, elastiner i genseren gjør at den holder passformen lengre. Genseren har også høy hals med beskyttelse, samt glidelås for lufting når du går bratte motbakker. Tommelløkker holder gensr på plass, og den sklir ikke opp under jakken.
  • Flate sømmer
  • Hull til tomlene
  • Mons slim passform
  • Materiale:
  • 81% merinoull, 12% nylon, 7% elastine
Størrelsestabell
Størrelse i cm (dame) S M L Xl XXL
Bryst 95 101 107 113 121
Midje 81 87 83 99 197
Hofter 94 100 106 112 120
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar