Mons Royale Atlas Crew Sock Mons Royale Atlas Crew Sock

Mons Royale Atlas Crew Sock Digital

bike art S

Varenr: 357718
Fargebike art
Mons Royale Atlas Crew Sock
bike art
Mons Royale Atlas Crew Sock
mixed camo
Mons Royale Atlas Crew Sock
denim tie dye
Størrelse
S
M
L
159,-Kampanjepris
249,-
3 på lager (
  • 27B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Teknisk sokk for lange dager!
Atlas Merino Crew er en teknisk sokk for lange dager i salen. Lett demping i hælen, pluss en tight øvre konstruksjon hindres sokke-sig.
  • Unisex style
  • Halvhøy
  • Mesh ventileringssone
  • Blandet Merino materiale- lett, sterkt og slitesterkt.
  • 59% Merinoull, 36% Nylon, 5% Elastane
Sokker - herre EU UK US
S 39-41 6-7,5 7-8,5
M 42-44 8-9,5 9-10,5
L 45-47 10-11,5 11-12,5


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar