Mons Royale Cascade Flex 200 Legging M`s rosin motion L

Mons Royale Cascade Flex 200 Legging M`s

rosin motion L

Varenr: 349933
Fargerosin motion
Mons Royale Cascade Flex 200 Legging M`s rosin motion L
rosin motion
Mons Royale Cascade Flex 200 Legging M`s black L
black
Størrelse
S
M
L
999,-
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Stilongs laget av merinoull!
Stilongs til herre laget av en blanding av merinoull og elastan for en kombinasjon av passform, komfort og varme. Sømmene er flate for komfort, samt at det er brukt merinoull for en myk følelse mot huden og som har naturlige lukthemmende egenskaper.

Cascade er designet for de dagene det ikke er så kaldt, men du fortsatt skal holde deg i aktivitet. Cascade har mellomvekt 200 gram pr.kvm merinoull tilsatt elastan, slik at formen holder lengre.
  • Mons slim passform
  • flate sømmer
Materiale:
  • 87% merinoull, 12% nylon, 7% elastin
Størrelse S M L Xl XXL
Bryst 95 101 107 113 121
Midje 81 87 93 99 107
Hofte 94 100 106 112 120


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar