1468583

Mons Royale Olympus Half Zip M's

black/9 iron L

Varenr: 335894
Fargeblack/9 iron
Mons Royale Olympus  Half Zip M's black/9 iron L
black/9 iron
Størrelse
S
M
L
1 349,-
3 på lager (
  • 37B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Varmt innerlag med merinoull!
Teknisk innerlag som tåler alt av aktivitet med et sporty utseende. Genseren er formsydd passform med raglan ermer for god bevegelsesfrihet. Genseren har mesh under ermene, samt en asymmetrisk frontglidelås for ventilasjon. Denne genseren er perfekt som et varmt mellomlag til vinterens toppturer!
  • Flate sømmer
  • Mesh i merinoull under ermene
  • Hull til tomlene
  • Materiale:
  • Merino Single Jersey
  • 97% merino wool 3% elastane
Størrelsestabell - herre i centimeter S M L XL
Bryst 95 101 107 113
Midje 81 87 93 99
Hofte 94 100 106 112


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser