1397839 1397839

Mons Royale All Rounder Crew Sock W's

deep teal/pink clay/honey M

Varenr: 327319
Fargedeep teal/pink clay/honey
Mons Royale All Rounder Crew Sock W's deep teal/pink clay/honey M
deep teal/pink clay/honey
Størrelse
M
199,-
4 på lager (
  • 47B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Anvendelig sokker i merinoull
Myke, lette og pustende sokker som holder føttene dine friske. For jobb, lek eller noe midt i mellom. Sokkene består av en blanding av merinoull og syntetiske stoffer for økt holdbarhet.
  • Light heel/toe cushioning
  • Vriststøtte
  • Mesh for økt pusting
  • Sømløs på tærne
  • Høyde: Crew height
  • 64% Merinoull, 34% Nylon og 2% Elastane
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser