1394656 1394656 1394656

Mons Royale Tarn Freeride LS Wind Jersey

black XS

Varenr: 326928
Fargeblack
Mons Royale Tarn Freeride LS Wind Jersey black XS
black
Størrelse
M
999,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Lett vindbryter
Dette er en Jersey laget for de kaldere dagene på sykkelsetet. Kaldt vær skal ikke stå i veien for at du skal kunne nyte sykkelturen din under kjøligere temperaturer med vind. Tarn Freerid LS Wind Jersey kombinerer merinoull og syntetiske stoffer for å lage et solid plagg.
  • Merino Shift blander både merinoull og polyester
  • Ripstop polyester foran for økt beskyttelse mot kulde og vind
  • Relaxed fit
  • Inkluderer pussestoff til solbriller
  • Tekst
Vekt - 150 g
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser