Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38 Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38 Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38 Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38 Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38 Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38 Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38

Scarpa Mojito Planet-Suede

conifer 38

Varenr: 353055
Fargeconifer
Scarpa Mojito Planet-Suede conifer 38
conifer
Scarpa Mojito Planet-Suede dark grasshopper 40,5
dark grasshopper
1 349,-Kampanjepris
1 699,-
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Mojito Planet går inn i fremtiden på en bærekraftig måte.
Scarpa Mojito Planet-Suede er en planetvennlig utvikling av Scarpas ikoniske Mojito. Overdelen er sammensatt av regenerert semsket skinn, et produkt oppnådd gjennom en innovativ produksjonsprosess som resirkulerer produksjonsrester uten tap av kvalitet. Dette gir en betydelig besparelse av vann, mindre bruk av kjemikalier og lavere CO2-utslipp under produksjon. Fôret, fotsengen og yttersålen i gummi består også av opptil 30% resirkulert materiale.
  • Produsert med en fremtidsrettet miljøtankegang
  • Lissesystem som går langt fram på tåpartiet, inspirert av klatreverdenen, som sørger for maksimal tilpasning og en behagelig passform
  • Overdel i semsket skinn laget av inntil 50% resikulert materiale
  • EVA mellomsåle med middels tetthet for maksimal stabilitet
  • PRESA® yttersåle av SuperGum Eco-gummi med godt grep
  • Klatrekant fremst på sålen under tåpartiet og gummi over tåparti for ekstra beskyttelse og grep på klatreanmarsjer
  • Unisex modell
  • Produseres i flere utvalgte farger
Vekt - (str. 42) 360 g

Hvem passer denne for?

Passer de som ønsker en behagelig og stilig hverdags-, sport- og fritidssko som også er produsert i et fremtidsrettet miljøperspektiv.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar