Scarpa Mojito Bio azure 38 Scarpa Mojito Bio azure 38 Scarpa Mojito Bio azure 38 Scarpa Mojito Bio azure 38 Scarpa Mojito Bio azure 38 Scarpa Mojito Bio azure 38 Scarpa Mojito Bio azure 38

Scarpa Mojito Bio

azure 38

Varenr: 353967
Fargeazure
Scarpa Mojito Bio military 38
military
Scarpa Mojito Bio azure 38
azure
Scarpa Mojito Bio night blue 38
night blue
1 299,-Kampanjepris
1 799,-
2 på lager (
 • 27B-lager
 • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Bærekraftig og allsidig fritidssko med urbant tilsnitt
Mojito Bio er den ikoniske skomodellen Mojito i en ny og fremtidsrettet drakt. Mojito Bio er det første 100% biologisk nedbrytbare Scarpa produktet. Materialene som er benyttett i denne skoa er modifisert for å gjøre de lettere nedbrytbare av bakterier og andre naturlige mikroorganismer.

Interteks Green Leaf-sertifisering erklærer at under de kontrollerte forholdene i henhold til ASTM D5511-standarden, er prosentandelen av biologisk nedbrytning av sålen, slitebanen og øvre materialer mellom 6% og 8% allerede etter 45 dager. Når skoene har gjort jobben sin og er utslitte, kan du i stedet for å gjemme de bort på mørkeloftet eller kaste de i restavfallet, legge de til kompostering. Dette sikrer at det ved slutten av nedbrytingsprosessen ikke er spor av plast i miljøet. Smart, eller hva?
 • Sertifisert 100% biologisk nedbrytbar
 • Forenklet design for å redusere stoffrester under produksjon
 • Produsert med en fremtidrettet tankegang
 • Lissesystem som går langt fram på tåpartiet, inspirert av klatreverdenen, som sørger for maksimal tilpasning og en behagelig passform
 • Overdel laget av PET-garn vevd med strikketeknologi
 • Biologisk nedbrytbar Presa® sålekonstruksjon
 • EVA mellomsåle med middels tetthet for maksimal stabilitet
 • Yttersåle av naturgummi-blanding med utmerket grep og holdbarhet på høyde med syntetisk gummi
 • Produseres i en rekke utvalgte farger
 • Unisex modell
Vekt - (str. 42) 315 g

Hvem passer denne for?

Passer de som ønsker en lett, behagelig og stilig hverdags- og fritidssko som også er produsert i et bærekraftig miljøperspektiv.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar