• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Bestillingsfrist for levering til jul: 14.12 kl 11.00


Dynafit Tigard 130

TIGARD 130 er en high-end alpin tech støvel for den kjøreorienterte. Her blir du ikke bare førstemann opp på fjellet, du blir garantert den som legger første spor ned. For noen år tilbake revolusjonerte Eric Hjorleifsson toppturstøvlene med sin geniale låsemekanisme Hoji-lock og det ble mulig å få støvler som både var gode opp og ned. Nå har dette konseptet kommet enda et steg lengre og med Tigard får man en fullblods kjørestøvel med progressiv flex og overlapp-skall samtidig som man beholder gå-egenskapene Hoji og Radical støvlene er kjent for. Her får du derfor alpin og toppturstøvelen i et og samme produkt. Støvelen er utstyrt med gripwalk-såle slik at man kan veksle mellom tech-bindinger og alpinbindinger som er sertifisert for Gripwalk-standarden.

Førsteklasses produktegenskaper

Med det unike materialet Grilamid med karbonfibre, og en progressiv flex på 130, er Tigard 130 en svært stiv kjørestøvel, noe som gjør den ideelt egnet for stødige og tyngre skikjørere. Den har en ideell kraftoverføring, og yter bra både på høyintensive klatringer og raske utforkjøringer i pudder. I kjøremodus låser Tigard 130 ut ved en maksimal foroverhelling på 13 grader, og tilbyr dermed en komfortabel, men likevel agressiv og kontrollert kjørestilling.

Hoji lock-system

Det patenterte Hoji Lock Systemet sørger for at ski- og gåmodus er linket sammen med hele lukkesystemet på støvelen. Spaken bak på støvlen låser/åpner begge toppspennene og stroppen. Du trenger bare en bevegelse for å bytte mellom en svært behagelig gå-modus, til  kjøremodus med progressiv fleks og null slark.

Overlapp konstruksjon

Med inspirasjon fra alpinstøvler har Dynafit tatt med seg overlapp konstruksjon over til topptur segmentet. Dette sørger for direkte kraftoverføring og en presis kjørefølelse. Lestbredde på 101mm, powerstropp og fire mikrojusterbare spenner holder foten godt på plass under hårete nedkjøringer.

Enkel inngang

En fin mansjettrotasjon, med et åpent Hoji-låsesystem i kombinasjon med støvelfôrkonstruksjonen, gjør det enkelt å ta støvelen av og på. Dette merker DYNAFIT som Easy Entry.

Gripwalk såle

TIGARD 130 er utstyrt med Gripwalk såle. Dette gir friksjon når du går inn og ut av bindingen. Den er spesielt stødig og slitesterk og ikke minst den gjør støvelen kompatibel med tech, ramme og alpinbindinger. I tillegg er støvelen kompatibel med hel automatiske stegjern som sørger for full trygghet i krevende terreng.

Termoformbart fôr

En ekstra spesiell egenskap med Tigard-støvelen er den nye, termoformbare Dynafitter 15 støvelfôret, som gir komfortabel isolasjon med PrimaLoft-materiale. Støvelfôret har en imponerende passform og er perfekt for lange turer. Og med en vekt på kun 350 gram med en tykkelse på 15 mm.

Kjøp Dynafit Tigard 130 her


Dynafit Tigard 130 BootDynafit Tigard 130 Boot

8 999,-