Er du den nye DYNAFIT Skimo Hero?

Dynafit er på jakt etter personer som allerede på den siste skidagen for sesongen starter nedtellingen til neste snøfall. Er du en aktiv person som virkelig kan stå inne for #speedup slagordet til Dynafit og som elsker å inspirere andre til å gjøre det du gjør? Da kan du være vår neste Skimo Hero! Søk nå og bli med å engasjere skimiljøet rundt deg.

 

Søknadsfristen er 3. oktober

 

Som en Skimo Hero får du en unik mulighet til å representere Dynafit i ett år. Du vil få hjelp til utstyr og kompetanse av ytterste nivå! Blant annet:

 

● DYNAFIT Pro Account I ett år.

● Komplett topptursett bestående av Blacklight ski og TLT X støvler.

● Eksklusivt innblikk I Dynafits merkevare.

● Deltakelse i fotooppdrag og arrangementer.

 

 

Krav til en Skimo Hero!

 

I Dynafits eksklusive Dynafit Skimo-program, er de på jakt etter deg som er en toppturentusiast som liker å fortelle om og vise frem sine aktiviteter i sosiale medier. Både i form av turer, trening, planlegging og tips. Du klør alltid etter nye prosjekt og planlegger neste tur før du er nede fra den forrige. Du har god kjennskap til fjellene rundt deg og har en bred og lang erfaring fra ferdsel i alpine fjell. Om du ikke er redd for å kaste deg ut på nye eventyr, så søk nå om å bli Dynafits nye Skimo Hero!

 

Slik søker du

Klikk på lenken under og send inn din søknad til Dynafit innen 3. oktober. Dynafit vil i løpet av de påfølgende 14 dagene avgjøre hvem som blir de nye Skimo Heroene!

 

Masse lykke til.

 

 

Søk her!