Mammut Sender Keylock QD 6pck lette alpin - sportsekspresser 12cm

Mammut Sender Keylock QD 6pck

lette alpin - sportsekspresser 12cm

Varenr: 365745
1 649,-
6 på lager (
  • 67B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Ergonomiske kortslinger med lav vekt
Lettvekts slinge som egner seg godt til sportsklatring. Ribbet struktur på øvre karabiner gjør det enkelt å klippe inn slingen. Lett dyneema slinge (12cm) er lett og robust.
  • Vari-width slinge for solid grip
  • Utmerket vekt/styrke forhold
  • Key lock karabiner for enkel utklipping
  • Lettvekts og slitesterk dyneema slinge
  • Protector holder nederste karabinkroken i riktig posisjon.
  • Ekstremt lette karabinkroker
Vekt - 77 g

Hvem passer denne for?

For deg som vil ha ergonomiske slinger men likevel holde vekten lav.
Materiale:
  • 70% aluminium, 30% dyneema
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar