• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 365492
Mammut

Broad IN Hooded Jacket W's

cheetah marine S
Outlet

2 404,-

1 på nettlager
Farge: cheetah marine
Velg størrelse
Varme med minimal vekt!
Funker som ytterplagg på en alpintur sommerstid eller mellomplagg om vinteren, med RDS-sertifisert 800-fil dun tilbyr Broad Peak IN hoody deg den varmen du trenger! Ikke rart mange klatrere liker denne jakken så godt!
Lettvekt og slitesterk yttermaterialet, en komfortabel hette, toveis glidelås og varme lommer gjør jakken til en pålitelig turkamerat fra høyfjellet til byen.
  • Responsible Down Standard Dun: 115g 800 fill
  • 2 side lommer kompatibel med ryggsekk eller sele
  • Brystlomme kompatibel med ryggsekk – dobles som stuffsekk
  • Lav pakkevolum
  • Elastiske hemmer
  • YKK 2-veis glidelås
  • Elastisk kant på hetten for perfekt passform
  • God vekt/varme forhold
Vekt - 330 g
Materiale:
  • 115g 800 fill RDS dun
  • Pertex® Y Fuse ytterstoff (100% polyamid)
  • Pertex® Quantum innerstoff (100% polyamid)
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon, Rettferdig handel
Størrelse XS S M
Bryst (cm) 82-87 88-93 94-100
Midje (cm) 66-70 71-76 77-83
Hofte (cm) 90-95 96-101 102-108


Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager