Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Hvordan betaler jeg for en ordre?


Visa eller Mastercard

 

Betaler du med Visa eller Mastercard blir du sendt videre til NetAxept, som henter inn alle kreditkorttransaksjoner for oss. NetAxept er en av Norges største og mest anerkjente betalingsformidlere, med Posten og Dnb-Nor som utviklere av systemet. Betaler du med kredittkort trekkes ikke pengene fra kontoen din før varene er pakket og sendt fra oss, de ligger som en reservasjon helt til vi har bekreftet ordren din er sendt fra oss. I mobilbutikken trenger du ikke å bruke BankID - slik at du kan handle på farten. Betaling via NetAxept er 100% sikkert. 


PayPal

 

Denne betalingsmetoden er trygg og rask. Dersom du har PayPal-konto slipper du å ha kort og BankID for hånden. PayPal er en ledende global betalingstjeneste. PayPal lar personer betale uten å måtte dele sine betalingsopplysninger, med fleksibilitet til å betale ved hjelp av saldo på PayPal-kontoen eller tilknyttede betalingskort. Betalinger med PayPal inkluderer også PayPal Kjøperbeskyttelse og Selgerbeskyttelse (vilkår gjelder). PayPal muliggjør global e-handel med mer enn 110 millioner aktive kontoer i 190 markeder over hele verden.


Vipps

 

Vipps er en enkel og trygg betalingsmåte. Ved bruk av Vipps trenger du bare mobilen din. Vipps er eid av norske banker.


Klarna

 

Klarna tilbyr en enkel og trygg måte å betale på. De tilbyr også faktura, samt del betaling og betaling med VISA og Mastercard. For mer informasjon om Klarna, besøk sidene deres her, for kontakt med Klarna besøk deres kundeservice her