Icebreaker Siren Thong W's loden S Icebreaker Siren Thong W's loden S Icebreaker Siren Thong W's loden S Icebreaker Siren Thong W's loden S

Icebreaker Siren Thong W's

loden S

Varenr: 352249
Fargeloden
Icebreaker Siren Thong W's loden S
loden
Størrelse
S
M
L
399,-
3 på lager (
  • 17B-lager
  • 2Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Icebreaker Siren - dametruse i merinoull.
Siren Thong passer like godt under treningsbuksa som kosebuksa. Den er lagd med Corespun teknologi, som lar materialet oprpettholde en veldig høy slitestyrke samtidig som det ikke går på bekostning av merinoullens komfortable følelse mot huden. Sømmene er lagt utover, og god passform sørger for at trusen henger komfortablet på plass.
  • Slim fit
Vekt - 25 g
  • Materiale:
  • 83% Merino Wool, 12% Nylon, 5% LYCRA®
Størrelse i cm (dame) XS S M L XL
Midje 58-64 64-70 70-76 76-82 82-89
Hofter 84-90 90-96 96-102 102-107 107-113


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar