Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S Icebreaker Siren Bra loden S

Icebreaker Siren Bra

loden S

Varenr: 352235
Fargeloden
Icebreaker Siren Bra loden S
loden
Størrelse
S
M
499,-
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Komfy!
Icebreakers mest populære BH! Utstyrt med en fantastisk passform og konstruksjon blir denne BHen kjapt også en av dine favoritter. Tynt og komfortabelt smartwool materiale lagd på Corespun metoden gjør at den får en svært godt slitestyrke.
  • 83% merinoull/ 12% Nylon/ 5% Lycra
  • Luktfri
  • Slim fit
  • Flate sømmer
Vekt - 50 g
CORESPUN: Materialet i plagget har merinoull fibre som er spunnet rundt superfine nylon kjerner. Dette gir et materiale som som er svært slitesterkt.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar