Kamik Greenbay 4 Kamik Greenbay 4 Kamik Greenbay 4 Kamik Greenbay 4 Kamik Greenbay 4 Kamik Greenbay 4

Kamik Greenbay 4

black 43

Varenr: 371132
Fargeblack
Kamik Greenbay 4
black
Størrelse
999,-Kampanjepris
1 499,-
2 på lager (
  • 17B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Sko til kaldere dager!
Kamik Greenbay er skoa når kulden kommer og man ikke vil fryse på føttene. Nå er det ikke noen unnskyldninger for å ikke bli med barna ute i snøen og leke! Med hele 36cm i høyde, så skal det mye til for at snøen kryper seg på innsiden. Skoa er med 600 denier vanntett. 8mm Thermal Guard liner er avtagbar, og 100% resirkulert materiale. Med stropp rundt ankelen så får du både støtte og sikkerhet i at skoa sitter.
  • Høyde: 36cm
  • Tåler temperaturer helt ned til -40°C
  • Vegan-friendly
Vekt - 1860 g

Hvem passer denne for?

For den som vil være sikker på at foten er tørr!
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar