• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 370532
Jones

MTN Surf Anorak M's

mtn surf M
Outlet

2 879,-

2 på nettlager
Farge: mtn surf
Velg størrelse
Ta vare på klærne dine

20% rabatt på impregnering (trekkes fra i kassa)

OrganoTex Spray-On tekstilimpregnering
OrganoTex Spray-On tekstilimpregnering

199,-
Tilgjengelig
Stilfull og teknisk!
Mtn Surf Anorak er en teknisk og stilfull anorak laget i vanntett og vindtett resirkulerte materialer. Anoraken tilbyr vanntetthet og gode pustende egenskaper og funker like fint i heisen som på fjellet. Inngang på siden som som også fungerer som lufting, ½ glidelås i front, brystlomme og kengeru-lomme for varming av hender.
  • Komfortabel passform
  • Vanntett
  • Vindtett
  • Resirkulerte materialer
Vekt - 900 g
Materiale’:
  • 4-veis stretch ripstop yttermateriale 46% resirkulert polyester/54% polyester
  • 58% resirkulert polyester/42% polyester 75D mechanical stretchy yttermateriale
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Skall og Gore-Tex
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Fjell- og alpinklatring, Frikjøring, Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager