• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 360810
Isbjörn

Penguin Snowsuit Kids

moss 86cm
Outlet

1 429,-

2 på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: moss
Velg størrelse
Varm og slitesterk!
Om pingvin-dressen vil holde barnet like tørt og varmt som en keiserpingvin på Antarktis er vel heller tvilsomt, men at den er varm, og vil holde vær og vind ute i Norge, det er det lite tvil om! Dressen har en 2-lags skall-konstruksjon med en membran innerst for å holde vær og vind ute. Foret er av et 100% resirkulert materiale med en veldig god varme til vekt ratio. Alle sømmene er tapet for å sikre vindtetthet, og at en vannsøyle (vanntetthet) på 15.000mm holdes ute. Vanntette glidelåser og en skikkelig stormflapp dekker glidelåsen i front som går helt fra skrittet til halsen. Hetten kan lukkes godt rundt halsen og er avtagbar. Reflekser på foten og på skuldrene sørger for at barnet blir lettere å se i vintermørket.
  • Bluesign®-sertifisert
  • Meget slitesterk
  • Varm
  • Vind og vanntett
  • Resirkulerte materiale
Materiale:
  • Yttermateriale: 2-lags bluesign® sertifisert materiale, 100% Nylon Tactel 155gr/m2, Oxford Full Dull 100% Nylon 220gr/m2
  • Teknisk standard: 15.000mm/15.000gr/m2/24h, 100% tapede sømmer
  • Isolasjon: Primaloft® Black Eco, 100% recycled, 100% PES, 100gr/m2
  • Eco profil: bluesign®, BIONIC Finish Eco® DWR
Sesong: v 2223 vpg
Alder og kjønn: Junior
Materiale: Dun og isolasjon
Bærekraft: Miljøsertifisert, Miljøvennlig produksjon
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Miljøvennlig produksjon

Det er viktig å velge produkter som er laget med miljøvennlig produksjon for å redusere miljøbelastningen og fremme en mer bærekraftig produksjon. Miljøvennlig produksjon kan innebære bruk av fornybar energi, reduksjon av avfall og utslipp, og bruk av bærekraftige produksjonsmetoder og materialer. Ved å velge slike produkter kan forbrukere bidra til å støtte mer ansvarlig og bærekraftig produksjon og fremme en mer bærekraftig livsstil.

Siste 30 dager