236312

Isbjörn Rain Pant

black 86/92

Varenr: 166019
Fargeblack
Isbjörn Rain Pant JR
black
Størrelse
500,-Kampanjepris
999,-
5 på lager (
  • 57B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Lett og robust regnbukse
Rain Pant er en tynn og lett regnbukse som er grei å ha i bakhånd i sekken på turer sommerstid. Buksen er laget i 2-lags bluesign-sertifisert materiale med en vannsøyle på 15.000mm. Elastisk strikk i livet med strikkstramming, silikonbelagt innerkant ved føttene og alle sømmer er tapet.
  • Lett og robust
  • Vanntett
Vekt - N/A
Materiale:
  • 2-lags 15K/15K, 100% Nylon, 155g/m2,bluesign® , BIONIC Finish Eco® DWR
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser