Icebreaker Hike+ Medium Crew M's silent gold/clove/shine M Icebreaker Hike+ Medium Crew M's silent gold/clove/shine M Icebreaker Hike+ Medium Crew M's silent gold/clove/shine M Icebreaker Hike+ Medium Crew M's silent gold/clove/shine M

Icebreaker Hike+ Medium Crew M's

silent gold/clove/shine M

Varenr: 363035
Fargesilent gold/clove/shine
Icebreaker Hike+ Medium Crew M's silent gold/clove/shine M
silent gold/clove/shine
Icebreaker Hike+ Medium Crew M's black/mink/monsoon M
black/mink/monsoon
Størrelse
S
M
L
199,-Kampanjepris
299,-
7 på lager (
  • 37B-lager
  • 4Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Komfortabel og varm tursokk!
Hike Medium Crew er en sokk du kan stole på under de lengste turene. Den pusten svært godt, samtidig som den har en tykkelse som gjør at du holder deg varm uansett vær og forhold du måtte møte underveis.
  • Anatomisk tåboks som optimaliserer formen
  • Støtte i akilles og innsteg for å hindre gnagsår og at sokken krøller seg
Vekt - 89g i str M
Materiale:
  • 60% merinoull, 8% nylon og 2% lycra
Størrelsestabell
Størrelse S M L XL
EU 39-41.5 42-44 44.5-46.5 47-49
UK 6-7.5 8-9.5 10-11.5 12-13.5
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar