1369456 1369456 1369456 1369456 1369456 1369456 1369456

Icebreaker Spector SS Scoop Sunrise

jet heather L

Varenr: 323897
Fargejet heather
Icebreaker Tech Lite SS Scoop W's - poaka
suede
Icebreaker Tech Lite SS Scoop W's - poaka
jet heather
Størrelse
S
M
L
659,-
3 på lager (
  • 17B-lager
  • 2Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Utrolig god ull-tskjorte - god kvalitet og gode egenskaper
Den tynne, men slitesterke merinoulla sørger for god komfort og avkjølende effekt på de varme dagene. De naturlige egenskapene i merinoulla gir en luktfri effekt og er et avsindig mye bedre alternativ en bomull på varme dager. Fibrene i merinoen transporterer svetten fra kroppen din og holder deg tørr og varm. CoreSpun gir skjorten bedre slitestyrke enn ren ull har.
  • Flate sømmer for komfort
  • Komfortabel med pustende egenskaper
  • 150 featherweight
  • Dyp hals for et feminint utseende
Vekt - 121 g
Materiale:
- 87 % merinoull, 13 % nylon
MERINOULL: Naturlig materiale fra merino sauen. En svær gammel rase som holder til i alpine strøk. Over millioner av år har disse sauene utvikler en superfin ullfiber som puster og beskytter sauen mot isklade vintre og varme somre. Ulla vil gjøre det samme for deg.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser