1369352 1369352 1369352 1369352 1369352 1369352 1369352

Icebreaker Motion Seamless LS Crewe W's

milkwood heather L

Varenr: 323884
Fargemilkwood heather
Icebreaker Motion Seamless LS Crewe W's
milkwood heather
Størrelse
M
L
500,-Kampanjepris
999,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Digg og sømløs trøye!
Motion Seamless er en myk og behagelig trøye i blandingsmateriale av meinoull, tencel, polyester og nylon. Dette bidrar til at den er got egnet for høy aktivitet og transport av fukt, samt det å holde kroppen kjølig. Sømmene er også flate for å hindre slitasje og gnikking mot sekken/andre plagg.
Passer til alt!
  • Behagelig
  • Blandingsmateriale - COOL-LITE™
  • Sømløse meshpanel
  • Normal passform
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser