• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 315001
Icebreaker

200 Oasis Legging W's

black L
VPG-pris

499,-

10+ på nettlager
1 i vår butikk i Oppdal
Farge: black
Velg størrelse
Størrelseguide
Ta vare på ulla

25% rabatt på ullvask (trekkes fra i kassa)

OrganoTex BioCare ull & dunvask
OrganoTex BioCare ull & dunvask

169,-
Tilgjengelig
VPG-pris
“​​VPG-pris” er utvalgte varer vi har prisa så lavt vi kan ved hjelp av prisrobot. Ferdig snakka. Rabattkoder gjelder ikke på VPG-pris.

Utrolig myk og deilig ullstilongs - perfekt under turbuksa!

Stilongs i 100% ren merinoull av beste kvalitet. Utrolig komfortabel på tur, kalde dager eller sene kvelder på hytta.

Hvem passer denne for?
Dette produktet er perfekt for de som ønsker å holde seg varme og komfortable på kjølige dager

  • 200g/kvm
  • Luktresistent
  • Fuktighetstransporterende

Vekt - 160 g

MERINOULL: Naturlig materiale fra merino sauen. En svær gammel rase som holder til i alpine strøk. Over millioner av år har disse sauene utvikler en superfin ullfiber som puster og beskytter sauen mot isklade vintre og varme somre. Ulla vil gjøre det samme for deg.

Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Dame
Materiale: Ull
Bærekraft: Dyrevelferd, Rettferdig handel
Rettferdig handel

Rettferdig handel er bærekraftig fordi det støtter et rettferdig og anstendig arbeidsmiljø og sikrer at produsenter i utviklingsland får en rimelig pris for produktene sine. Rettferdig handel kan bidra til å redusere fattigdom og fremme økonomisk utvikling i disse landene, samtidig som det reduserer avhengigheten av utnyttende arbeidspraksis og miljøødeleggelser. Ved å kjøpe varer fra rettferdig handelsorganisasjoner, kan forbrukere være trygge på at produktene er produsert under humane arbeidsforhold og med respekt for miljøet. Dette kan også oppmuntre til økt bevissthet om viktigheten av bærekraftig forbruk og produksjon, og oppfordre andre til å ta lignende valg.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager