1187010

Icebreaker Nature Dye Drayden SS W's

almond L

Varenr: 303604
Fargealmond
Icebreaker Nature Dye Drayden SS Pocket Crewe W's
almond
Størrelse
L
450,-Kampanjepris
899,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Myk og behagelig t-skjorte i merinoull!
Deilig t-skjorte laget i cool-lite™-stoffet til fra Icebreaker. Blandingen mellom merinoul, tencel og nylon sørger for en behagelig temperatur samt god komfort gjennom hele dagen! Ved farging av denne t-skjorten har de redusert vannforbruket med 80% i forhold til tradisjonelle metoder - så her kan du ha enda litt bedre ssamvittighet for å velge Icebreaker.
  • Cool-Lite™
  • Corespun merinoull
  • Brystlomme
  • Naturlig fargeprosess - 80% mindre vannforbruk
Vekt - 134
Meteriale:
52% Merino Wool, 35% TENCEL™, 13% Nylon
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser