1186490

Icebreaker Sphere Tank W's

fire M

Varenr: 303557
Fargefire
Icebreaker Sphere Tank W's
fire
Størrelse
M
419,-Kampanjepris
599,-
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Komfy og supermyk singlet!
Digg singlet fra Icebreaker laget med cool-lite™-stoffetfor økt komfort ved høye temperaturer. Blanding mellom merinoull, tencel og nylon bidrar til en kjølende effekt på varme dager.
  • Flate sømmer for komfort
  • Komfortabel med pustende egenskaper
  • 130 featherweight
  • Dyp hals for et feminint utseende
Vekt - 105 g
Materiale:
Heather: 52% Merino Wool, 35% TENCEL™, 13% Nylon Stripe: 47% Merino Wool, 46% TENCEL™, 7% Nylon
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser