Icebreaker Oasis Balaclava clove Icebreaker Oasis Balaclava clove Icebreaker Oasis Balaclava clove Icebreaker Oasis Balaclava clove Icebreaker Oasis Balaclava clove

Icebreaker Oasis Balaclava

clove

Varenr: 363103
Fargeclove
Icebreaker Oasis Balaclava clove
clove
299,-
5 på lager (
  • 57B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Hold hodet varmt!
For de kaldeste dagene er det godt å ha et heldekkende plagg i ansiktet. Oasis Balaclava har et snitt som går veldig godt med goggles, samt en liten ventillasjon flapp over munnen for å gjøre pustingen litt enklere. Den har overlappende materialer som lar deg trekke stykket som er over ansiktet ned om det blir for varme og klamt inne i balaclavaen. Denne er i motsetning til Apex Balaclava, i 100% ren merinoull
  • Børstet på innsiden for å få en ekstra myk følelse
  • 100% merinoull
Vekt - 110 g
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar