869434 869434

Icebreaker Anatomica Briefs M's

black/monsoon L

Varenr: 261039
Fargeblack/monsoon
Icebreaker Anatomica Briefs M's
jet heather
Icebreaker Anatomica Briefs M's
black/monsoon
Størrelse
S
M
L
399,-
5 på lager (
  • 57B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Når resten av kroppen har det varmt og godt i kaldt vær, husk å beskytte nakken og halsen!
Lagd med et supermyk, stretchy og slitesterk merinoull blanding, og utstyrt med det som trengs for å holde utstyret på plass. Sterke kanter med stretch rundt lårene sørger for at du ikke trenger å være redd for at utstyret skal falle i klem mellom låret og klatreselen. Materialet er CoreSpun noe som gir økt fleskibilitet og slitestyrke.

Komfortabel - Lukter ikke - Lettvekt - Holder ting på plass


Vekt - 60 g


Om du havner midt i mellom to størrelser anbefaler Icebreaker deg å for den mindre om du vil ha en tettsittende passform, og den større om du vil ha en litt mer løs passform.
Om du måler, og du havner på 2 forskjellige størrelser så anbefaler Icebreaker at du bruker brystmålet for overdeler, og hoftemålet for underdeler
  • 83% merinoull/ 12% nylon/ 5% LYCRA
  • Passform, slimfit
  • Luktresistent
  • 150 ultralight
Størrelse Herre(cm) Bryst Midje Hofter nan
S 905 775 935 nan
M 985 845 100 nan
L 1065 915 1065 nan
XL 1145 985 113 nan
XXL 1225 1055 1195 nan


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser