• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 366882
Houdini

Shelter Anorak M's

true black XL

Nå 3 239,-

4 049,-
2 på nettlager
Farge: true black
Velg størrelse
Frihet vokser med reduksjon!
Vanntett og pustende skalljakke, strippet ned til det aller nødvendigste. Når et plagg er designet for en bestemt aktivitet, har det en tendens til å være mindre nyttig for alt annet. Shelter Anorak er strippet ned til det minste og er derfor ekstremt fleksibel.

Shelter Anorak er et bærbart multiverktøy. Ha den med i sekken og du vil være i ly for uventet uvær.


  • 3-lags vann- og vindtett skall med utmerket pusteevne.
  • 70% resirkulert polyester
  • Justerbar og hjelmkompatibel hette
  • Sjenerøs kengurulomme, med innvendig mobillomme og ventilasjonsnetting.
Vekt - 520 g
Sesong: v 2324 vpg
Alder og kjønn: Herre
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager