Houdini Alto Crew M's baremark green M Houdini Alto Crew M's baremark green M Houdini Alto Crew M's baremark green M Houdini Alto Crew M's baremark green M

Houdini Alto Crew M's

baremark green M

Varenr: 367085
Fargebaremark green
Houdini Alto Crew M's baremark green M
baremark green
Størrelse
M
L
2 199,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 på lager (
 • 17B-lager
 • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Varm og digg ullgenser!
Å skape multifunksjonelle, tekniske mellomlag har alltid vært Houdinis spesialitet. Denne genseren, som er laget av 60 % merinoull og 40 % Tencel®, er et alternativ til syntetisk fleece hvis du foretrekker naturlige materialer.

Alto Crew er en sann kameleon når det kommer til funksjonalitet og stil. Stoffet har utmerkede isolasjonskvaliteter hvis du har den som et varmelag under en vinter- eller skalljakke, mens den åpne strukturen samtidig sørger for at luften strømmer fritt og overskuddsvarme slipper ut. Dette gjør Alto Crew til et utmerket valg hele året rundt; til ski, vandring, klatring eller bare når du trenger litt ekstra varme i hverdagen.
 • Normal passform
 • Myk, stretchy og varm
 • Føles myk mot huden
 • Svært pustende
Vekt - 482g i str L
Polartec® Power Air Light
 • Opprinnelse: Latvia
 • Woolly TreeMerino
 • 60% merinoull 40% lyocell Tencel®
 • Isolerende kammere sydd i stoffet
 • Resirkulerbar
Størrelsesguide
Størrelse XS S M L XL XXL
Bryst 86 92 98 104 110 116
Midje 74 86 86 92 98 104
Armlengde fra skulder 61.5 63 64.5 66 67.5 69
Sete 89 95 101 107 113 119
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar