• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
30% på turutstyr, klatreseler og ryggsekker: Se rabattkoder her!
x
Varenr: 353614
Houdini

Adventure Tights W's

baremark green M
Outlet

675,-

5+ på nettlager
Farge: baremark green
Velg størrelse
Allsidig tights!
Adventure Tights er en allsidig tights som kan brukes til det meste enten det er klatring, buldring, løping eller fjelltur. Laget i resirkulert polyester og sitter tett på kroppen.
  • Slim fit
  • Lett og stretchy
  • Puster godt og er hurtigtørkende
  • Lommer på låret
Vekt - 190 g i M
Materiale:
  • 57% resirkulert polyester
  • 43% polyester
Sesong: s 2023 vpg, v 2223 vpg
Alder og kjønn: Dame
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Topptur, Trening
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager