• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
Outlet
x
Varenr: 313908
Houdini

Mono Air M's

blue illusion S
Outlet

1 199,-

1 på nettlager
Farge: blue illusion
Velg størrelse
Tynn men allsidig!
Mono Air Houdi er en lett, varm og meget allsidig fleece-houdi i Polartec® Air Mono. Jakken er tynnere enn Power Houdi og blir derfor mer allsidig og kan fint brukes som genser eller som mellomlagsplagg på vinteren. Fin passform og med god stretch.
  • Normal passform
  • Myk, stretchy og varm
  • Hette
  • 4-veis stretch
  • Toveis glidelås i front
  • Sidelommer med glidelås
  • Høy krage og tettsittende hette
Vekt - N/A g
Materiale:
  • Polartec® Air Mono: 73% recycled polyester 27% elastrelle-polyester
Sesong: v 2021 vpg
Alder og kjønn: Herre
Materiale: Fleece, Syntet
Bærekraft: Miljøsertifisert, Resirkulert
Bruk: Frikjøring, Fritid, Topptur
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Resirkulert

Resirkulering er bærekraftig fordi det reduserer behovet for å utvinne nye råvarer og reduserer avfallsmengden som havner på fyllinger og i naturen. Ved å resirkulere materialer som plast, papir og metall kan vi gi disse materialene et nytt liv og spare energi og ressurser i produksjonsprosessen. Resirkulerte produkter kan også bidra til å redusere utslipp av klimagasser og forurensende stoffer som oppstår under produksjonen av nye produkter. Ved å kjøpe resirkulerte produkter kan forbrukerne også bidra til å støtte en økonomi som er sirkulær og bærekraftig, og oppmuntre bedrifter til å utvikle mer miljøvennlige produkter og produksjonsprosesser.

Siste 30 dager