1225996 1225996 1225996 1225996

Houdini Cover Crew W's

blue illusion M

Varenr: 307383
Fargeblue illusion
Houdini Cover Crew W's
blue illusion
Størrelse
S
M
L
1 000,-
3 på lager (
 • 17B-lager
 • 2Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Langermet lett trøye for varmere vær!
Cover Crew kommer til å bli din beste venn i sol og varmt klima. Det lette, stretchy og avkjølende stoffet passer like bra til lengre gåturer som til en lat ettermiddag på stranden. Houdinis designavdeling har en ekstra forkjærlighet for minimalistiske og allsidige plagg som dette.

Cover Crew we laget i et resirkulert og resirkulerbart polyesterstoff som heter Wish Woven. Stoffet er lett, stretchy og puster svært godt, hvilket gjør det supert til aktiviteter i varmere klima. De lange ermene og solbeskyttelse UPF 50+ beskytter deg mot sola.

Cover Crew er et must for den minimalistiske eventyreren. Den pakkes lett og du kan bruke den til alt fra klatring til kajakkpadling. Vi tror på større muligheter og mindre kofferter.
 • Normal passform
 • Gode pusteegenskaper
 • Hurtigtørkende
 • Lett og pakkes liten
 • Solbeskyttelse UPF 50+
 • Resirkulert og resirkulerbar
Vekt - 108 g
Materiale:
 • 70% resirkulert polyester 30% polyester
 • Weight: 98 g/sqm
 • 2-way stretch
Dette plagget er fullt resirkulerbar. Så når plagget har sett sine dager med blodslit så blir gjengen på Houdini glad om den leveres til resirkulering i en Houdini sine butikker. Da kan plagget leve videre i andre produkt fra Houdini.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser