877022 877022

Houdini Wisp Jacket M's

blue illusion S

Varenr: 262100
Fargeblue illusion
Houdini Wisp Jacket M's blue illusion S
blue illusion
Størrelse
S
1 250,-Kampanjepris
2 499,-
1 på lager (
 • 17B-lager
 • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Har du noen gang pakket deg selv inn i luft?
Har du noen gang pakket deg selv inn i luft? Denne ekstra pustende isolasjonsjakken med Polartec Alpha er kanskje det nærmeste du kan komme. The Wisp Jacket kan brukes som et varmt lag under en annen jakke, eller som en lett og pustende jakke når du skal på tur, sykle til jobb, gå på ski eller ut på hverdagseventyr.

Innsiden av The Wisp Jacket er i Polartec Alpha, et superlett fôr med en åpen struktur. Dette skaper et lag med varme, men lar luften flyte fritt. Det slitesterke ytterstoffet heter C9 Ripstop. Det puster godt nok til at du føler deg ventilert, men hjelper deg likevel med å holde på varmen. Stoffene kan også komprimeres, og jakken er derfor lett å pakke.

Du kan bruke The Wisp Jacket som et isolasjonslag under en annen jakke eller kåpe, men det er når du bruker den som et ytterlag at den virkelig skinner. The Wisp Jacket vil pakke deg inn i et lag med perfekt temperert luft, noe som gjør den veldig anvendelig til mange typer aktiviter. Produktet er resirkulerbart, så når jakka er slitt ut, kan du levere den til returboksene Houdini har i alle sine butikker og hos mange av forhandlerne.
 • Normal passform
 • Utmerkede pusteegenskaper
 • Behagelig følelse inntil huden
 • Fitn regulert varme-til-vekt forhold
 • DWR-behandling, fri for fluorkarboner
 • Lett å kombinere med flere lag
 • Tettsittende hette som kan justeres
 • Toveis glidelås i front
 • Forsterkningspaneler på utsatte områder
 • Ingen sømmer under armene
 • Sidelommer med glidelås
Vekt - 284 g
Ytterstoff: C9 Ripstop™

- 70% Eco Circle® recycled Polyester, 30% Polyester
- Resirkulerbar
- Bluesign® sertifisert
- Vekt: 65 g/kvm
- God luftepermeabilitet
- Myk i kontakt med hud
- DWR finish: Fluokarbonfri

Fôr: Polartec® Alpha®

- 78% recycled polyester
- 22% Polyester
- Resirkulerbar
- Bluesign® sertifisert
- Vekt: 90 g/m
- Gode pusteegenskaper
- God isolasjon, også når den er i kontakt med vann
- Tørker raskt
- Toveis stretch
Størrelse S M L XL
Bryst 92 cm 98 cm 104 cm 110 cm
Midje 81 cm 86 cm 92 cm 98 cm
Ermlengde fra skulder 63 cm 64,5 cm 66 cm 67,5 cm
Ryggbredde 10 cm fra nakke 40,5 cm 42,5 cm 44,5 cm 46,5
Hofte 95 cm 101 cm 107 cm 113 cm


Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser