GoPro Gumby GoPro Gumby GoPro Gumby GoPro Gumby GoPro Gumby GoPro Gumby GoPro Gumby

GoPro Gumby

Varenr: 367401
509,-
6 på lager (
  • 67B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)
20+ hos leverandør (5-7 dager)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Fest GoPro’en hvor som helst, når som helst
Gumby er et allsidig feste for GoPro. Med utskiftbare Nite Ize Gir Tie® Rubber Twist Ties ™ fester du GoPro’en der det ellers er vanskelig å lage et ordentlig festepunkt: Gjerder, sykkelrammer, og mye mer.
Lett og enkel å montere, slitesterk og superfleksibel!
  • Nite Ize Gir Tie® Rubber Twist Ties ™ er fleksibel og lett å vikle rundt objekter
  • 2 par stropper inkludert
  • Stropper er enkelt å bytte ut – uten verktøy
  • Basen roterer 360 grader
  • Quick-release spenner gjør det enkelt å flytte GoPro’en mellom ulike fester
  • Laget delvis av resirkulert plast.
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar