918284

EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer

isblå

Varenr: 267785
Fargeisblå
EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer mørk blå
EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer oliven
EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer lime
EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer isblå
EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer coral
EyePOC Thermopose Dun 6 Sømmer granateple
229,-
19 på lager (
  • 167B-lager
  • 3Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Rask levering

Fri frakt over kr. 1.500,-

Lager og butikk i Norge

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse
Beskytter mobilen i vinterkulda og forlenger batteritida.
Ta vare på mobilen i vinterkulda. Med dette smarte dunlomma beskytter du mobilen fra støt og forlenger batteritiden. Thermoposen kan også brukes som brilleetui og har en innvendig kortlomme. Med karabinkroken kan du henge posen på sekken, i beltet m.m.
  • Kommer med karabinkrok
  • Innvendig kortlomme
  • Mål 100x189mm
  • Passer de fleste smarttelefoner
  • Dunen er RDS-sertifisertt og dyrevelferden er selvsagt ivaretatt
  • Fylt med andedun (90% dun 10% fjær)
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser