Exped Ultra Pillow greygoose M Exped Ultra Pillow greygoose M

Exped Ultra Pillow

greygoose M

Varenr: 343380
Fargegreygoose
Exped Ultra Pillow greygoose M
greygoose
Exped Ultra Pillow lichen M
lichen
Størrelse
M
L
251,-Kampanjepris
359,-
8 på lager (
  • 87B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Lett pute!
Ultra Pillow er en ekstremt lett og komfortabel oppblåsbar pute som tar liten plass i sekken. Er det en ting som øker komforten på tur, så er det absolutt en god pute!
  • Liten
  • Lett
  • Oppblåsbar
Vekt - 50 g
Materiale
  • 20 D resirkulert stretch polyester, TPU Polyether film laminat, hydrolysis resistant, Oeko-Tex®100 sertifisert
Spesifikasjnoer
Størrelse M L
Vekt 50g 65g
Fysiske mål 10 x 27 x 38cm 12 x 30 x 46cm
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar