Exped Versa 1R Exped Versa 1R

Exped Versa 1R

M

Varenr: 343345
Størrelse
M
649,-Kampanjepris
899,-
2 på lager (
  • 27B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Allsidig og slitesterk!
Versa-mattene er allsidige og komfortable liggeunderlag som er beregnet for allsidig bruk som feks camping, backpacking og ferieturer.

Versa 1R er et slitesterkt og allsidig liggeunderlag hvor kammerne er fylt med luft.
Vekt - 555 g
R-verdi Nedre temperaturgrense Stikkord
1,4 +10°C Allsidig og komfortabel


Alle mattene fra Exped bruker resirkulert Ripstop polyester yttermateriale, bluesign® sertifisert Texpedloft og RDS-sertifisert gåsedun.


R-Verdi:
I tillegg til en god sovepose så er også isolasjonsevnen til matten veldig viktig for å få en god natts søvn. R-verdien oppgitt i produktnavnet sier noe om isolasjonsevnen matten har. Jo høyere verdi, jo bedre isolasjonsevne. Exped opererer med r-verdier fra 1-9 som i praksis er 10°- minus 45°
Spesifikasjoner
Størrelse Duo M Duo LW
Tykkelse 7cm 7cm
Størrelse 52 x 183cm 65 x 197xm
Vekt 555g 730g
Pakket størrelse 12 x 28cm 13 x 29cm
Ytterstoff Resirkulert 75D/ ripstop polyester, Oeko-Tex® 100 sertifisert Resirkulert 75D/ ripstop polyester, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Isolajon Luft Luft
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar