Exped Dura 5R Duo M Exped Dura 5R Duo M Exped Dura 5R Duo M

Exped Dura 5R Duo

M

Varenr: 343334
Størrelse
M
2 399,-Kampanjepris
3 299,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager (
  • 17B-lager
  • 0Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Slitesterk og varm!
Dura-mattene er laget så slitesterke og varme som mulig for krevende turer både i alpine miljøer så vel som på polare turer. Yttermaterialet er laget i 75D/170D resirkulert polyester og tåler en støyt.

Dura 5R Duo er tiltenkt som en 4-sesongs matte for bruk hele året med hovedvekt mot vinter for 2 personer. Matten er fylt med 160 g/m2 Texpedloft mirkofiber.
Vekt - 1470 g
R-verdi Nedre temperaturgrense Stikkord
4,8 -20°C Slitesterk og varm


Alle mattene fra Exped bruker resirkulert Ripstop polyester yttermateriale, bluesign® sertifisert Texpedloft og RDS-sertifisert gåsedun.


R-Verdi:
I tillegg til en god sovepose så er også isolasjonsevnen til matten veldig viktig for å få en god natts søvn. R-verdien oppgitt i produktnavnet sier noe om isolasjonsevnen matten har. Jo høyere verdi, jo bedre isolasjonsevne. Exped opererer med r-verdier fra 1-9 som i praksis er 10°- minus 45°
Spesifikasjoner
Størrelse Duo M Duo LW
Tykkelse 7cm 7cm
Størrelse 105 x 183cm 130 x 197xm
Vekt 1470 1765
Pakket størrelse 19 x 34cm 20 x 38cm
Ytterstoff Resirkulert 75D/170D ripstop polyester, Oeko-Tex® 100 sertifisert Resirkulert 75D/170D ripstop polyester, Oeko-Tex® 100 sertifisert
Isolajon 160 g/m2 Texpedloft microfiber, bluesign®sertifisert 160 g/m2 Texpedloft microfiber, bluesign®sertifisert
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar