• Gratis frakt over 1500, lynrask levering og enkel retur!
x
Varenr: 329480
Exped

Down Sock

navy S

Nå 519,-

789,-
1 på nettlager
Farge: navy
Velg størrelse
Varme og komfortable sokker
Down Sock er laget for kalde dager i fjellet og til bruk i teltet etter lange dager på tur. Sokken har overlappende dun-konstruksjon som unngår kalde områder og har en elastisk hælkappe som holder sokken på plass! Tar veldig liten plass i sekken.
  • Varme og behagelige
  • Sitter veldig godt på foten
Vekt - 80 g
Sesong: s 2024 vpg
Bærekraft: Dyrevelferd, Miljøsertifisert
Miljøsertifisert

Miljøsertifisering er mer bærekraftig fordi det sikrer at produkter eller tjenester er produsert under strenge regler for å minimere påvirkning på miljøet. Sertifiseringen kan bidra til å redusere bruken av farlige kjemikalier og andre materialer som kan forurense vann, luft og jord, samt bidra til å begrense avfall og utslipp fra produksjonsprosesser. Sertifiserte produkter eller tjenester kan også gi forbrukerne trygghet i at produktene oppfyller visse bærekraftsstandarder og kan dermed oppmuntre til økt bevissthet og etterspørsel etter slike produkter. Dette kan bidra til å skape et marked for miljøvennlige produkter og tjenester, og oppfordre bedrifter til å ta mer bærekraftige valg i sin produksjon og levering.

Dyrevelferd

Det er viktig å velge produkter som bryr seg om dyrevelferd for å unngå at dyr lider unødvendig. Mange dyr blir utsatt for mishandling og dårlige forhold under produksjon av mat, klær, kosmetikk og andre produkter. Ved å velge produkter som er produsert med hensyn til dyrevelferd, kan forbrukere bidra til å redusere dyrelidelser og oppmuntre til mer ansvarlig behandling av dyr i hele produksjonskjeden.

Siste 30 dager