Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip Exped Winterlite -5° W's M right zip

Exped Winterlite -5° W's

M right zip

Varenr: 303921
Størrelse
S
M
Glidelåstype
3 599,-Kampanjepris
5 549,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 på lager (
  • 17B-lager
  • 1Hovedlager
i butikk på Oppdal)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 1 500,-

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål og svar
Beskrivelse
Varm, lett og komfortabel!
Mumieformet 3-sesongers sovepose for kalde og fuktige netter. WinterLite kombinerer lett vekt med et slitesterkt og vannavvisende eksteriør. Den er sjenerøst isolert med gåsedun som effektivt holder på varmen under kalde netter på fjellet.

Mykt og behagelig fór med en anatomisk formet fotboks som følger føttenes naturlige sovestilling. Dette forbedrer isolasjonsevnen og gir en veldig behagelig følelse i posen. WinterLite er pålitelige soveposer som du sover godt i når gradene faller et stykke under null.

RDS står for Responsible Down Standard. Alle produkter med merkingen er laget av dun som er sporbar fra ferdig produkt og tilbake til dunprodusenten. Dette gir deg muligheten til å nøyaktig vite hvor dunet i soveposen din kommer fra. I tillegg garanterer etiketten at husdyrholdet i produksjonen er etisk korrekt. Det blir ikke hentet dun fra levende fugler eller fugler som tvangsfores
  • Varm
  • Vår/sommer
  • Gode varme vs vekt-ratio
Vekt - 1020 g
Temperatur
Comfort Comfort limit Extreme:
-1 °C -7 °C -24 °C
Bærekraft
Produkter som er laget av mer enn 50% resirkulert materiale
Produktet er laget ved hjelp av sol- eller vannkraft, eller produsenten kan på annet vis dokumentere mer miljøvennlig produksjon (feks. ISO 14000)
Produktet er laget i en FairTrade eller FairWear-sertifisert produksjonsfasilitet, eller det kan dokumenteres rettferdige forhold for arbeider på annen måte (f.eks WRAP-sertifisering)
Produkter som har en miljøsertifisering, eller som er laget av miljøsertifisert materiale. F.eks. Bluesign®, Oeko-tex ® Standard 100, e.l.
Spesielt for dun og ull, dokumentasjon på at dyrevelferden er i orden, f.eks ingen "mulesing" av sau eller ribbing av levende gjess. F.eks: RDS -responsible down standard
Produktet er laget av minst 95% bio-nedbrytbart materiale (f.eks. naturmateriale som ull, økologisk bomull, bio-nedbrytbare kjemikalier, tencel e.l.)
Et produkt som overstiger vanlig holdbarhet og levetid for produkter i denne kategorien, og gjerne har reperasjon- og reservedels-support utover de 3-5 lovpålagte garantiårene. Dette kriteriet er noe subjektivt, og er noe vi i VPG legger på produkter som vi synes varer lengre enn andre. Vi er åpne for innspill fra leverandørene, men vil selv bestemme hvilke produkter som får denne attributen. Den skal henge litt høyt.
Kundeanmeldelser
Spørsmål og svar